Webbkoordinator Hagab

Logo

Jönköping

VILKA ÄR VI?
Hagab är ett värderingsstyrt bolag och en offensiv aktör i ventilationsbranschen. Tack vare ett antal nyskapande produkter som hindrar att brandgaser sprids i ventilationssystem är Hagab ett aktat varumärke.

Företaget startade som ventilations- och legotillverkare i mitten av 1980-talet – strävan efter att utveckla egna produkter fanns från början. Nära samarbeten med relevanta partners – konsulter, brandskyddsexperter, installatörer, arkitekter etc – har inneburit nyskapande produkter med god efterfrågan. Minst lika efterfrågad är vår ackumulerade kunskap om brandskydd i byggnaders ventilationssystem.

All utveckling och tillverkning sker vid anläggningen i Taberg söder om Jönköping. Hagab ingår i Herencokoncernen. Vi är 29 anställda med en omsättning på cirka 70 miljoner kronor.

Vår framgång är människors engagemang! Vill du vara en del av vår resa – då kan du vara vår nästa webbkoordinator.

VAD ERBJUDER VI?
Vi erbjuder dig som är i början av din karriär en möjlighet att få växa in i en marknadsroll hos oss! Vi förväntar oss att du tar med dig nya input och insikter om hur man driver ett innovativt och modernt marknadsarbete.

Delar som kommer ingå i din roll:

  • Operativt ansvara över innehåll och utveckling av hemsida.
  • Projektdeltagande och projektledning – driva och koordinera marknadsinitiativ.
  • Producera marknadsmaterial och säljpresentationer.
  • Ansvara för de administrativa delarna, som uppföljning av resultat och statistik av olika projekt, skapa bokningar och förhandla om priser.
  • Meriterande om du behärskar Adobe Indesign och Photoshop.


Vill du vara med på vår resa och vara en del av ett värderingsstyrt bolag och som är en offensiv aktör i ventilationsbranschen? Hör av dig till oss!

DETTA KAN DU.
Vi vill utvecklas tillsammans med dig som har utbildning inom marknadsföring eller liknande, och som är taggad på att börja din karriär hos oss.

Det allra viktigaste är dock att du har koll på digitala kanaler med relevanta verktyg, mediaköp och gillar att leda projekt från start till mål. Och glöm inte - vi är alltid öppna för och gillar nya idéer!

Om du är nyfiken på vårt bolag och bransch så hör av dig. Vi söker dig med potential att utvecklas – mer will än skill!

DETTA ÄR DU.
Är du lyhörd, positiv, professionell, innovativ och passionerad i det du gör, så är du en fullträff.

Du måste trivas som allra bäst i ett högt tempo i en flexibel roll med många utvecklingsmöjligheter. Du är en organiserad self-starter som drivs av att se resultat. Därtill är du en kommunikativ lagspelare som är redo att ta dig an framtidens stora utmaningar tillsammans med oss.

BRA ATT VETA.

  • Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
  • Placering är i Jönköping.
  • Du rapporterar till marknadsansvarig Sophie Adolfsson.
  • Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
  • Vid frågor, kontakta Ida Jergell, 0737-068 080.