Produktionsingenjör Attindas

Logo

Jönköping

VILKA ÄR VI?
Attindas är en ledande tillverkare av absorberande inkontinenshjälpmedel och vi levererar produkter till kunder över hela världen. Under 40 år har Attindas tillverkat inkontinensprodukter i småländska Aneby. Där finns även vårt center för utveckling, produktion och distribution. Produkterna är utvecklade med hjälp av den senaste teknologin vilket ger en god komfort, hudtorrhet och läckagesäkerhet. Detta skapar trygghet och frihet i vardagen för personer med besvär av inkontinens.

Viktiga faktorer för den fortsatta utvecklingen av företaget är en tillverkningsanläggning i världsklass, effektiv kundservice och logistiksupport, samt fortsatt utveckling av absorptionsteknologi för att ständigt kunna erbjuda konsumenter och vårdgivare produkter av högsta kvalitet.

Attindas har under de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och 2021 har vi fått en ny ägare, American Industrial Partners. Detta ger många fördelar med bland annat en global R&D-kapacitet samtidigt som produktutveckling också sker på lokal nivå i Aneby. Produktionsanläggningar finns i både Europa och Nordamerika. Globalt är vi cirka 2000 medarbetare varav 350 arbetar i Aneby.

VAD ERBJUDER VI?
På Attindas Hygiene Partners erbjuds du möjligheten att bli en del av en internationell processindustri i framkant med hög automatisering och drivande produktutveckling. Verksamheten genomsyras av teknikglädje och innovation, samtidigt som det är en familjär arbetsplats som värdesätter samarbete och gemenskap.

Nu söker vi en produktionsingenjör till Aneby. Fokus kommer att ligga på förbättringsmöjligheter i produktionen, samt uppdateringar och nyinvesteringar av maskinutrustning, där du tar en aktiv roll i att driva organisationens utveckling framåt.

Du kommer bland annat att jobba med:

 • driftsättning samt kvalitetssäkring av installationer och utrustning
 • ansvara för teknikförbättringar på våra höghastighetsmaskiner som ska ge resultat i form av produktivitetsförbättringar (OEE), minskat spill, förbättrad kvalitet och ökad säkerhet
 • bidra med expertkunskap i större teknikprojekt
 • ha kontakt med internationella leverantörer vid beställning av ny utrustning och/eller förbättring av befintlig
 • stötta processtekniker med problemlösning/processproblem
 • utveckla förebyggande underhåll av kritiska maskiner/processer.


DETTA KAN DU.
Vill du ha en händelserik vardag där du får driva tekniska projekt?

Vi söker dig med:

 • stort tekniskt intresse
 • högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik eller likvärdig utbildning
 • minst tre års erfarenhet från liknande tjänst.


Har du erfarenhet från processindustri och/eller förpackningsindustrin samt konstruktionserfarenhet ser vi det som meriterande.

Har du dessutom erfarenhet av automation är det ett stort plus.

DETTA ÄR DU.
För att lyckas i rollen är du driven och initiativtagande med en god analytisk förmåga. Du är en öppen och nyfiken person som verkligen vill göra skillnad på riktigt. Detta gör du genom att bidra med ständiga förbättringar. Att vara prestigelös är för dig en självklarhet och du stimuleras av samarbete och kunskapsutbyte med olika funktioner i organisationen.

BRA ATT VETA.

 • Placeringsort Aneby.
 • Du rapporterar till Victor Carlsson, Production and Process development Manager.
 • Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
 • Vid frågor kontakta Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45, eller Erica Lindau, 076- 163 02 12.