Ekonomichef Cind

Logo

Jönköping

VILKA ÄR VI?
Cind är ett ungt spännande bolag i Jönköping, som med hjälp av AI och avancerad bildbehandling erbjuder innovativa produkter till skogs- och logistikindustrin.

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet och optimera lastning av sina fordon, för att därigenom minska sin klimatpåverkan. Efter en lyckosam produktlansering som rönt stort intresse globalt fortsätter vi nu expansionen.

Vill du vara med oss på vår resa och utveckla Cind? Vi söker dig som vill vara med och bygga ett starkt internationellt teknikbolag. Läs mer på www.cind.se.

VAD ERBJUDER VI?
Cind står inför en global expansion och stärker upp samtliga funktioner inom företaget. Vi söker nu en ekonomichef som vill vara med på denna utvecklingsresa. Här får du möjlighet att bygga upp en ekonomifunktion i ett innovationsbolag som arbetar med teknik i framkant!

Du möts av en dynamisk vardag, där du får möjlighet att arbeta med både operativa som strategiska uppgifter. I din roll ansvarar du för löpande redovisning, rapportering, moms, skatter och bokslut. Du är med och bidrar till att utveckla Cinds affärsmodell samt utvecklar rapporter, analyser och KPI:er så att de kan möta framtida mål och visioner. Utöver detta får du möjligheten att vara med under etableringen av andra bolag främst inom Europa.

DETTA KAN DU.

  • Du har en ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet.
  • Vi ser att du har en bakgrund med minst tre års erfarenhet med liknande arbetsuppgifter.
  • Gärna bakgrund från revision- eller redovisningsbranschen.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.


DETTA ÄR DU.
Du är en person som uppskattar ordning och reda, och du är prestigelös när det gäller att ta tag i allt från små enkla till stora och komplicerade uppgifter. Med strategiska ögon ser du enkelt affärssammanhang, samtidigt som du gillar att skapa rutiner och strukturer som underlättar i vardagen.

Kommunikativ, kreativ och driven är ord som beskriver dig och i en verksamhet med möjlighet att påverka och bidra till utveckling är där du trivs som allra bäst. Vidare gillar du problemlösning och hittar drivkraft i att vara del av en spännande resa, där tight samarbete och vi-känslan är viktig.

BRA ATT VETA.

  • Du rapporterar till vd Marcus Schelin.
  • Placering i Jönköping.
  • Visa ditt intresse senast 29 juni, urval sker löpande.
  • Eventuella frågor besvaras av Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45, eller Anette Beckman, 072-500 30 23.