Strategisk inköpare Kitron

Logo

Jönköping


VILKA ÄR VI?
Kitron
, som är Skandinaviens ledande EMS-företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 2500 anställda. Läs mer på www.kitron.com.

VAD ERBJUDER VI?
I denna roll får du ett kundfokuserat inköpsansvar. Du är den första kontakten i ett kundprojekt och även den sista - och allt däremellan. Det är du som förstår vår kunds behov! Till stor del sker avropet för dina kunder från vårt team i Litauen, du koordinerar, planerar, effektiviserar och kvalitetssäkrar inköpsprocessen.

Du är en viktig nyckelspelare i att kunna formulera strategier för att hitta rätt samarbetspartners och leverantörer, för att sedan kunna realisera de nya innovationerna och de utmanande projekt som ligger framåt. Du blir en viktig länk mellan, planering, avrop, teknik, produktion och kund, och du kommer i din roll aktivt söka efter nya potentiella leverantörer, jobba med kostnadsreducering och hitta lösningar hos såväl befintliga som nya leverantörer kopplat till kundernas behov .

DETTA KAN DU.
Har du ett stort driv och är van vid att arbeta strategiskt, målinriktat och kundfokuserat? Då kommer du att trivas hos oss!

  • Du har flera års erfarenhet av strategiskt inköp, där fokus legat på projektinköpet och relationen med kund.
  • Du har lyckats i förhandlingar, utvecklat samarbetspartners och skapat ett stort mervärde för organisationen.
  • Du tycker om att ställas inför kreativt utmanande uppgifter, och ibland tänka så som ingen har tänkt tidigare för att hitta lösningar.
  • Du är van vid att ta beslut som påverkar hela försörjningskedjan.
  • Du har högskoleexamen alternativt likvärdig teknisk utbildning, med ett starkt teknisk intresse.


DETTA ÄR DU.

Du skulle beskriva dig själv som målmedveten och driven. Att du är strukturerad, gillar utmaningar och är affärsmannamässig är också självklart.

Det är viktigt att du är bekväm med, och tycker om, högt ställda krav och målsättningar, och att du har förmågan att tänka innovativt. Att skapa nya möjligheter och göra allt lite bättre ser du som en kul utmaning, där du kan hitta strategier att jobba långsiktigt och målstyrt genom resan. Din planeringsförmåga är en av dina styrkor och du har en vilja och förmåga att påverka, ett starkt målfokus, är van att driva utvecklingsarbete och hitta lösningar på problemställningar på ett affärsmässigt sätt.

Om vi har fångat ditt intresse – hör av dig!

BRA ATT VETA.

  • Tillsvidareanställning, heltid.
  • Du rapporterar till Supply Chain Manager.
  • Placering Jönköping.
  • Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
  • Frågor? Kontakta Ida Jergell, 0737-068 080, eller Erica Lindau, 0761-630 212.