Kundplanerare Kitron

Logo

Jönköping


VILKA ÄR VI?
Kitron
, som är Skandinaviens ledande EMS-företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Kitron har cirka 2500 anställda. Läs mer på www.kitron.com.

VAD ERBJUDER VI?
Tillsammans med dina sex kollegor arbetar du med logistiska, inköps- och produktionsrelaterade frågor som rör kundernas order och prognoser. Du är länken mellan kundens inköp och Kitron, och ansvarar för att alla steg från att kund lägger en order till dess att ordern levereras enligt bestämd plan.

Vid inkommande order och prognos går du tillsammans med dina kollegor i kundteamet igenom frågor som, ”har vi rätt kapacitet i fabriken”, ”har vi rätt testutrustning” och ”har vi rätt leverantörer”. Vidare så ansvarar du för att analysera och implementera kundorder och prognoser utifrån villkor i kundavtal. 

Du registerar ordern och planerar via vårt affärssystem så att produktion får bästa möjliga förutsättningar att leverera. Uppföljning och dialog med kunden under och fram till leverans går allt som oftast genom dig.

DETTA KAN DU.

  • Högskoleutbildning inom logistik och ledning/supply chain eller liknande.
  • Du har minst tre-fem års erfarenhet av planeringsarbete inom produktion.
  • Vi ser gärna att du har vana av att ha många kontaktytor och dialoger med fokus på resultat.
  • Erfarenhet av att analysera komplex information med affärssystem och excel som arbetsredskap.


DETTA ÄR DU.
För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, lösningsorienterad, självgående och trivs med att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Då rollen kräver många kontaktytor externt som internt är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du har en analytisk förmåga och lätt för att förstå affären, och drivs av att skapa resultat för organisationen.

BRA ATT VETA.

  • Tillsvidareanställning, heltid.
  • Du rapporterar till Supply Chain Manager.
  • Placering Jönköping.
  • Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
  • Frågor? Kontakta Ida Jergell, 0737-068 080, eller Erica Lindau, 0761-630 212.