Supply Chain Manager Bufab Lann

Logo

Värnamo

Därför är du viktig
Bufab Lann händer det spännande saker! Framåt innefattar vår plan bland annat att utveckla våra logistikflöden och det är här du kommer in i bilden, vår nästa Supply Chain Manager!

Som Supply Chain Manager hos oss på Bufab Lann vill vi att du tar rodret till att fortsätta driva, utveckla och utmana oss i att skapa en Supply-funktion som är något utöver det vanliga!

Du är högst ansvarig för att initiera, planera och genomföra förbättringar i alla led. Du hittar förbättringar kopplat till arbetssätt, processer, affärsmöjligheter och kommunikationskanaler. Din roll har en självklar plats i vår ledningsgrupp där du har stora möjligheter att påverka bolaget i rätt riktning.

Det här är Bufab Lann
Bufab Lann är Sveriges ledande tillverkare av svarvade komponenter till kunder över hela världen inom flera olika affärsområden. Bearbetning i toppmoderna maskiner med spetskompetens i enspindliga och flerspindliga CNC svarvar samt Rundbordsautomater.

Bufab Lann tillhör Bufab Gruppen med över 1900 anställda och 64 helägda dotterbolag i 29 länder. Våra medarbetare är det som gör vår framgång! Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Samtidigt behåller vi mycket av företagets familjekänsla som vi haft sedan vi grundades 1977.

Läs mer om oss på www.bufab.com.

Vår kultur
Bufabs verksamhet handlar om förtroende, engagemang och ständig utveckling. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer och stort hjärta som tror på personliga initiativ för att driva affären framåt. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som Supply Chain-partner. Kunderna finns både lokalt och globalt, framför allt inom verkstadsindustrin. Vi tror på ett globalt samarbete för att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder. Vi är ”Solutionists” - lösningsorienterade, gillar att testa nya vägar, förändra oss och anpassa oss efter nya marknadsbehov.

Fokus i din roll
Som Supply Chain Manager leder du ett team på fem personer inom lager & logistik, inköp samt kundservice. Vi är på en förändringsresa där ditt fokus kommer att vara att leda i förändring och utveckling. Därför blir din viktigaste del i detta uppdrag att inspirera, engagera och leda – allt för att skapa ett stabilt team som uppnår sin fulla potential.

Lager & Logistik har inte tidigare varit under samma ledning, därför blir ditt uppdrag att bygga ihop avdelningarna med fokus på att optimera och digitalisera arbetssätt och processer. Vårt framtida behov är att nyttja våra system på det bästa och mest effektiva sätt – med andra ord så kommer det innebära att du driver olika typer av förbättringsprojekt.

Därtill leder du också Supply-avdelningen mot de målsättningar, strategier, budgetar och KPI:er som tagits fram. Du underhåller och utvecklar professionella leverantörsrelationer, samt de interna relaterade funktionerna såsom sälj, produktion, kvalitet, ekonomi och sourcing.

Om vi får önska har du
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:

  • Högskoleutbildning inom logistik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Arbetat i liknande roll inom Supply Chain 4-5 år, där du har erfarenhet från att driva utvecklingsarbete för de olika funktionerna inom Supply Chain
  • Du har goda systemkunskaper i affärs-, logistik och BI-system
  • Svenska och engelska i tal och skrift.


Är det rätt plats för dig?
För att lyckas i den här rollen krävs det att du har en förmåga att se till helheten, och likväl detaljer i de delar som tillsammans skapar helheten. Denna förmåga är viktig för att snabbt växla om till det strategiska ansvaret i din roll – att bygga och arbeta mot de satta målen!

Vi tror att din energi, positivism och glädje i det du gör blir viktiga faktorer för att bli framgångsrik i rollen! Det är du tillsammans med dina medarbetare som sätter mål och skapar resultat! Vi tror på att kommunikation och goda relationer med medarbetarna men även intressenterna utanför organisationen är det som skapar resultat. Genom ditt ledarskap lever du som du lär, du inspirerar och driver Supply Chain-funktionen framåt både balanserat och som en organisation i sin absoluta framkant!

Vi hoppas att just du vill bli en del av oss – välkommen med din ansökan!

Bra att veta

  • Placeringsort Värnamo
  • Du rapporterar till VD Martin Lindstrand
  • Visa ditt intresse för tjänsten senast 25 juni 2023, urval sker dock löpande
  • Har du frågor? Kontakta Anette Beckman 072 – 500 30 23 eller Elina Terne 073 – 039 70 04.