Byggnadskonstruktör WEconstruct

Logo

Jönköping

Därför är du viktig
Har du erfarenhet inom byggnadskonstruktion och beräkningar? Nu söker vi på WEconstruct en Byggnadskonstruktör som vill vara med och forma vår organisation framåt! Här får du möjligheten att vara med i uppbyggandet av ett ungt, framgångsrikt och expansivt företag. Du blir en del av ett härligt gäng och välkomnas som en viktig nyckelspelare för verksamheten!

Det här är WEconstruct
WEconstruct är ett konsultbolag beläget i Jönköping som utför tjänster inom byggnadskonstruktion. Hos oss hittar ni konstruktörer med bred allmänkompetens men även spetskompetens inom specifika områden som stål- och betongkonstruktioner. Typiska projekt är hallbyggnader av stål, flervåningsbyggnader samt grundkonstruktioner men även mindre uppdrag som villor och anbudsstöd.

Vår kultur
Vi är ett litet, ungt, expansivt företag som har driv att både göra ett bra jobb ut mot kund och tillsammans. För oss är ett jobb mer än bara ett jobb. Det ska kännas kul att vistas på sin arbetsplats, därför har vi satsat på fina lokaler mitt i centrum där vi bjuder på frukost dagligen. Vi är en tajt grupp som när tillfälle ges tycker om att hitta på saker tillsammans även utanför arbetstid. Som du hör är vi bra på att förena nytta med nöje!

Vi sätter stort värde på ständig kompetensutveckling och ett starkt engagemang hos våra medarbetare, för att vi som företag ska hitta de mest kostnadseffektiva lösningar för våra kunder. Läs mer om oss på www.weconstruct.se.

Fokus i din roll
Som konstruktör hos oss på WEconstruct arbetar du med flera parallella projekt av olika slag och omfattning. Det innebär att du är med i hela processen, från förstamöte med kund till leverans av slutprodukt. Du arbetar med beräkningar och projektering i Revit och Tekla, samt med bygghandlingar för tillverkning och montage.

Du arbetar till stor del självständigt, men med mycket stöd från såväl kollegor som chefer. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap vilket stärker sammanhållningen, samtidigt som det ger oss goda förutsättningar att kunna samarbeta på ett bra och enkelt sätt.

Om vi får önska
Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare:

  • Högskoleingenjör eller Civilingenjör med inriktning bygg/konstruktion.
  • Minst 3 års erfarenhet inom byggkonstruktion.
  • Vi ser som meriterande om du även har projekterat stålkonstruktioner.
  • Vana vid att arbeta med beräkningar.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.


Är det rätt plats för dig?
För att trivas i rollen ser vi att du är en nyfiken och kommunikativ i person. Du har en personlig mognad, är trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta med andra. Viljan att utvecklas och lära nytt finns naturligt hos dig, likväl som motivationen till att lösa problem och hitta nya innovativa lösningar i ditt arbete.

Du trivs i en roll där du har ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Att ha en varierad arbetsdag med många kontaktytor såväl internt som externt passar dig. Har du dessutom lätt för att tänka nytt och trivs med en hög grad av eget ansvar så kommer du med stor sannolikhet vara klockren för rollen!

Stämmer vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Bra att veta

  • Placeringsort Jönköping.
  • Du rapporterar till VD, Mohamed Majed.
  • Tillsvidareanställning, heltid.
  • Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
  • Vid eventuella frågor, kontakta Rebecca Frödekrans, 070-790 64 45 eller Ida Jergell 073-706 80 80.