Försäljningsinriktad VD

Logo

Jönköping

VILKA ÄR VI?
Vår kund vill just nu vara konfidentiell men vi lovar att de har höga ambitioner och är på väg framåt - att leda dem kommer att bli riktigt kul.

VAD ERBJUDER VI?
Här får du vara med och tänka, rita, planera och genomföra, samt fira framgångar enligt den planen du sätter. Vill du ha stort inflytande och uppskattar en arbetsplats med korta beslutsvägar? Då är det här jobbet för dig!

Hos vår kund kommer du att få driva förändring, stärka kulturen och utveckla affären, verksamheten och människorna. Har du tidigare målat om organisationer och är nu redo för ett nytt konstverk? Om svaret är JA ska du höra av dig!

Som VD måste du kunna och vilja arbeta med operativa, taktiska och strategiska frågor. Du blir anställd som VD med operativt säljansvar och kommer att arbeta med kundbearbetning, leda vårt säljarbete framåt och skapa nya kunder såväl som att vårda befintliga kundrelationer. Din arbetsdag innehåller allt från prospektering och konceptförsäljning till att förstå kundernas utmaningar och behov - du kommer vara ytterst ansvarig för att våra affärer växer.

DETTA KAN DU.
Du trivs i bolag med en stark entreprenörsanda och som person triggas du av att nå dina uppsatta mål samt att inspirera dina medarbetare till att göra detsamma. Vi tror att du har arbetat med försäljning tidigare och då gärna i en ledande roll. Du brinner för att utveckla koncept och hitta nya vägar för att bli mer lönsamma. En fördel är om du tidigare har arbetat inom kedjeverksamheter/franchisekoncept.

DETTA ÄR DU.
Du gillar utmaningar, tar initiativ och har stort engagemang. Vi söker dig som intar ett framtidsperspektiv, som utmanar vårt sätt att tänka, där du agerar sparringpartner mot kollegor och kunder. Positiv, affärsmässig och flexibel är andra egenskaper som är högt värderade.

Vidare så trivs du med att arbeta i en miljö med stor och varierande kontaktyta, främst externt. Du är strukturerad och noggrann med förmågan att se saker ur olika perspektiv.

Låter det intressant?

BRA ATT VETA.

  • Tillsvidareanställning, heltid.
  • Placering i Jönköping, Göteborg, Stockholm eller Malmö.
  • Visa ditt intresse senast den 2 oktober, urval sker dock löpande.
  • Frågor? Kontakta Ida Jergell, 0737-068 080, eller Rebecca Frödekrans, 0707-906 445.