Lediga jobb

Vi rekryterar chefer, ledare och specialister. Är det dags att ta nästa steg i din karriär?

Lediga jobb

Ditt nästa steg?

Nyfiken på en ny utmaning, nya insikter — och goda utsikter? Här hittar du alla lediga tjänster just nu. Hittar du inte vad du söker, eller är det kanske inte rätt tid just nu? Vi lär gärna känna dig och din kompetens ändå — och lägger till dig i vårt nätverk. Hör av dig, så bokar vi en fika!

Du vet väl om att vi berättar om alla tjänster i en podcast? Där får du möjlighet att lära känna företaget lite mer, och lyssna in om jobbet är rätt för dig. Du hittar podcasten under respektive tjänst, eller bland våra Stories.

Marcus Ahlstedt
"AddPeople använder sig av nya spännande metoder för få ut informationen till de som söker nya utmaningar. De har genom podd och film på ett effektivt sätt lyckats öka intresset kring de roller och kompetenser som sökt till oss på Tecca Dessa nya metoder attraherar tillsammans med de mer traditionella annonserna väldigt mycket större andel kandidater. Jag tror det främst beror på att man som sökande, på detta sättet, snabbare kan få en känsla om företaget, dess identitet och den specifika rollen passar individen. "
Anlita oss

Anlita oss

Vi hjälper dig att hitta rätt person för rätt plats, och vi kan hjälpa till med det mesta inom HR, Interim Management, coaching och rekrytering.