Våra tjänster

Tillsammans har vi decennier av erfarenhet från rekrytering, Interim Management och Employer Branding. Det har gett oss ett stort nätverk, inte bara till antalet individer, utan också i form av kompetens, insikter och professionalitet. Vi har också förmånen att träffa många människor som i sin tur känner många, många fler. Det ger ringar på vattnet, och vi vet vilka trådar vi ska dra i för att hitta vägen framåt.

Våra tjänster

Vårt erbjudande

Rekrytering

Rekrytering är vår kärnverksamhet. Vi brinner för det personliga mötet och vi har lång erfarenhet av chefs- och specialistrekrytering som bygger starka och framgångsrika team och ledningsgrupper. Vi har också ett stort nätverk av drivna, seniora och nyfikna människor som har hjälpt våra uppdragsgivare att stärka sina organisationer på både lång och kort sikt.

Interim Management

Vid vissa tillfällen är det avgörande att snabbt kunna kompetensväxla utifrån ett specifikt behov. Det är också allt fler kandidater som väljer att starta sin egen konsultverksamhet istället för att ha en traditionell anställning, en perfekt lösning vid ett tidsbestämt behov. På Addpeople har vi expertis och erfarenhet inom Interim Management och tillfällig rekrytering av personal från ett flertal branscher.

Employer Branding

Vilka signaler sänder ditt företag till framtida medarbetare? Vi tror på att Employer Branding kan lyfta ditt varumärke både genom att bygga stolthet bland befintliga kollegor – och för att attrahera ny kompetens. Därför gör vi marknadsföringen till en viktig del i varje rekrytering: med podcast, sociala medier och andra digitala kanaler där ni får chansen att ge er bild av företaget, tjänsten och dig som person.

Jessica Candermar
"Jag kom i kontakt med Addpeople när jag själv sökte nya utmaningar och attraherades av deras rekryteringsprocess då den var och är helt nytänkande. Att sätta det personliga mötet i fokus är så viktigt och inte bara förlita sig på databaser som gör matchning.Podden är ett bra komplement och har visat sig vara den som fått våra nyanställda att bli intresserade, få en personligare beskrivning av företaget, tjänsten och en bild av sin eventuella nya chef. Deras professionella bemötande, erfarenhet och intresse för vad vi söker känns mer som personligt engagemang från dem än ett uppdrag."

Vill du veta mer?