Våra tjänster

Våra tjänster
Våra tjänster

Våra tjänster

Vi har förmånen att få jobba med varje bolags viktigaste tillgång: människor. Kontakta oss, så hjälper vi dig att skapa förutsättningar att växa genom rätt kompetens.

Vårt nätverk

Tillsammans har vi decennier av erfarenhet från rekrytering, HR och att tillsätta roller i olika bolag. Det har gett oss ett stort nätverk, inte bara till antalet individer utan också i form av kompetens, insikter och professionalitet. Vi har också förmånen att träffa många människor som i sin tur känner många, många fler. Det ger ringar på vattnet, och vi vet vilka trådar vi ska dra i för att hitta vägen framåt.

Interim Management

Vid vissa tillfällen är det avgörande att snabbt kunna kompetensväxla utifrån ett specifikt behov. Det är också allt fler kandidater som väljer att starta sin egen konsultverksamhet istället för att ha en traditionell anställning, en perfekt lösning vid ett tidsbestämt behov. Vi har expertis och erfarenhet inom Interim Management och tillfällig rekrytering av personal från ett flertal branscher. Med Interim search ser vi på Addpeople till att möta behovet av en viss kompetens med erfarna konsulter, och ser till att företaget får tillgång till de bästa kandidaterna som ger den största affärsnyttan. Vi erbjuder en trygg, stabil och framgångsrik lösning för att säkerställa förutsättningar att göra goda resultat, utan att kompromissa på kultur eller att organisationen blir stillastående i väntan på att ny person är på plats.

Läs mer

Kommunikation och Marknadsföring

Vilka signaler sänder ditt företag till framtida medarbetare? Vi tror på att Employer Branding kan lyfta ditt varumärke både genom att bygga stolthet bland befintliga kollegor – och för att attrahera ny kompetens. Därför gör vi marknadsföringen till en viktig del i varje rekrytering: med podcast, sociala medier och andra digitala kanaler där ni får chansen att ge er bild av företaget, tjänsten och dig som person. För att hitta rätt person marknadsför vi tjänsten – och ert Employer Brand – i flera olika sammanhang: – Podcast – Film – Linkedin – Instagram & Facebook Varför podd? Har du tänkt på att allt vi säger och allt vi gör kommunicerar något? Det finns inget mer personligt än rösten. Din röst. Dina ord. Din berättelse. Det är liksom den du är. Rösten är också vårt naturligaste sätt att kommunicera. Det är därför poddar är så fantastiskt! I podden skapar vi det personliga samtalet och där får jag som lyssnare möta dig som berättare. Din röst i mitt öra. Ofiltrerat, nära och äkta. Enkelt men ändå perfekt. Det blir inte bättre än så. I vårt erbjudande så är vår podd en viktig del för att vi ska kunna attrahera fler personer till er verksamhet.

Läs mer

Vår syn på rekrytering

Vi är en innovativ och nytänkande rekryteringsbyrå. Vi marknadsför och representerar våra uppdragsgivare på ett personligt sätt och i digitala kanaler och vi tror på att det är genom att addera det lilla extra som vi attraherar fler kandidater och kan hitta rätt profil och kompetens. Kärnan i vårt arbete är att lyfta människor, och se till att rätt person hamnar på rätt plats — så att ditt företag kan växa.

Rekrytering

Livet är för kort för att vara på fel plats. Rekrytering är vår kärnverksamhet. Vi brinner för det personliga mötet och vi har lång erfarenhet av chefs- och specialistrekrytering som bygger starka och framgångsrika team och ledningsgrupper. Vi har också ett stort nätverk av drivna, seniora och nyfikna människor som har hjälpt våra uppdragsgivare att stärka sina organisationer på både lång och kort sikt. MEN vi gör inte som andra. Marknadsföring och kommunikation är viktiga delar för oss i våra processer för att kunna attrahera rätt människor. Inom rekrytering arbetar vi med flera områden: – Executive Search – Rekrytering av ledare och specialister – Enbart marknadskampanj med podd – Second opinion – Stöttning i utvalda delar av rekryteringsprocessen

Läs mer

HR

HR är en viktig del i varje bolags affärsverksamhet. Vi har lång erfarenhet av kvalificerat HR-arbete och kan stötta, coacha och tillföra kompetens i arbetsgivarfrågor, arbetsrätt, kompetensutveckling, organisationsutveckling och medarbetarutveckling - på kort eller lång sikt. Just nu lägger vi stort fokus på att stötta verksamheter med olika typer av coachningsstöd. I en tid som är i ständig förändring behöver vi ibland få hjälp till rätt möjligheter för att kunna utveckla sig själv. Vi har två certifierade coacher hos oss - Cecilia Björkegren och Christina Cajtoft. Områden som vi har coachar inom: - On-boarding- Karriär coaching - Personlig coaching - Teamcoaching - Businesscoaching - Livscoaching Ett annat område som vi ser ett ökat behov inom just nu är våra exitsamtal. Vikten av att se till att de som lämnar ditt bolag fortsätter att vara dina ambassadörer är avgörande för utvecklingen av ditt employer brand. Till sist vill vi slå ett slag för Pulsmätning i era team istället för att en gång om året göra en NMI. Vi har både verktygen och erfarenheten av att ta fram relevanta frågor som gör att du kan mäta och följa upp dina medarbetare på ett mer personligt och effektivt sätt.

Läs mer
Jessica Candermar
"Jag kom i kontakt med Addpeople när jag själv sökte nya utmaningar och attraherades av deras rekryteringsprocess då den var och är helt nytänkande. Att sätta det personliga mötet i fokus är så viktigt och inte bara förlita sig på databaser som gör matchning. Podden är ett bra komplement och har visat sig vara den som fått våra nyanställda att bli intresserade, få en personligare beskrivning av företaget, tjänsten och en bild av sin eventuella nya chef. Deras professionella bemötande, erfarenhet och intresse för vad vi söker känns mer som personligt engagemang från dem än ett uppdrag."

Vill du veta mer?