Employer Branding

Addpeople hjälper er att stärka ert Employer Brand, så att ni enklare kan attrahera, rekrytera och behålla rätt kompetens för ert företag. Med vårt koncept personaliserad Employer Branding kan alla, oavsett storlek, visa att de är en attraktiv arbetsgivare.

Employer Branding

Vi kan Employer Branding

Sociala medier

Visste du att det enbart är 3 av 10 kandidater som aktivt söker ett nytt jobb, men att 9 av 10 kandidater är öppna för att byta jobb om rätt möjlighet dyker upp? I riktade annonser med ett starkt Employer Branding-fokus når vi ut till både passiva och aktiva kandidater samtidigt som vi stärker ert varumärke. Vi annonserar i rätt kanaler för er målgrupp - Facebook, Instagram & LinkedIn. Det här är en proaktiv rekryteringsstrategi som också ger er tydliga insikter om vad som attraherar er målgrupp.

Podcast

Har du tänkt på att allt vi säger och allt vi gör kommunicerar något? Det finns inget mer personligt än rösten. Din röst. Dina ord. Din berättelse. Det är liksom den du är. Rösten är också vårt naturligaste sätt att kommunicera. Vi tror på att låta människorna bakom företaget komma till tals och ge en personlig bild av tjänsten, därför är vår podcast en viktig del i varje rekrytering. Genom åren har vi spelat in över 200 rekryteringspoddar.

Kommunikation

Vi hjälper er att definiera er som organisation, era värderingar, varför man ska jobba hos er - med andra ord, vi hjälper er att bygga ett genuint arbetsgivarvarumärke som ni kan stå för! Här kan vi erbjuda workshops med olika teman, föreläsningar och framtagning av såväl internt som externt kommunikationsmaterial som stärker ert Employer Brand.

Vad är Employer Branding?

Vad är Employer Branding?

Vad betyder egentligen Employer Branding? Och varför är det så betydelsefullt? Employer Branding innebär att du proaktivt arbetar för att framstå som en attraktiv arbetsgivare för potentiella kandidater och nuvarande anställda. Genom att ha ett starkt "Employer Brand" eller "Arbetsgivarumärke" blir det lättare att både attrahera, rekrytera och behålla rätt kompetens.

Med vårt koncept Personaliserad Employer Branding kan alla, oavsett storlek, visa att de är en attraktiv arbetsgivare.