Kalkylingenjör Schaktab

Logo

Jönköping

Därför är du viktig
Schaktab växer och söker nu en erfaren Kalkylingenjör som vill vara med och forma framtidens mark- och anläggningsentreprenader. Här har du möjligheten att kliva in en dynamisk och central roll med stora påverkansmöjligheter. I nära samarbete med vd och övriga projektorganisationen är du med vid skapandet av framgångsrika projekt. 

Det här är Schaktab
Schaktab är ett Jönköpingsbaserat företag som erbjuder högkvalitativa tjänster inom mark- och anläggningsentreprenader. Vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att kombinera gedigen kvalitet med innovativa lösningar. Med mångårig erfarenhet täcker vi hela processen, från de första strategiska frågeställningarna till färdigställandet av anläggningar som är designade för både dagens och framtidens behov.

Projekt utförda av Schaktab kännetecknas av noggrann planering, höga kvalitetskrav och en stark miljömedvetenhet. Vi tror på att bygga för framtiden, med respekt för dagens och kommande generationers behov.

Vårt kontor ligger på Solåsen i Jönköping men till våren flyttar vi in i nya lokaler på Hedenstorp. Tillsammans är vi idag ca. 50 anställda som ser fram emot att välkomna dig till vårt härliga gäng! Schaktab är anslutna till kollektivavtal via Byggföretagen.

Fokus i din roll
Som Kalkylingenjör kommer du att spela en nyckelroll i vår organisation, där du samarbetar nära både vd och övriga projektteam. Ditt huvudsakliga uppdrag innefattar kontakt med befintliga och nya kunder, att granska och utvärdera anbudsförfrågningar, och med kreativitet ta fram kalkylunderlag som sedan blir till ett färdigt anbud. Genom platsbesök säkerställer du en grundlig förståelse för projektmiljön och vid behov tar du in offerter från underentreprenörer och leverantörer.

Givetvis går mycket av din vardag ut på att upprätta kalkyler och anbud, men du är också högst delaktig i projektstarter samt vid uppföljning där du stöttar produktionsorganisationen och lämnar över dina kreativa idéer.

Som kalkylingenjör rapporterar du direkt till vd och spelar en central roll i att säkerställa framgångsrika projektutfall.

Om vi får önska
Vi söker dig med lång erfarenhet från mark- och anläggningsbranschen. Troligtvis har du haft en liknande roll tidigare och känner dig bekväm i att räkna på affärer. Relevant högskoleutbildning är inte ett krav men givetvis meriterande.

Du känner dig trygg i att arbeta och utveckla kalkylunderlag i kalkylprogram och Excel och har goda kunskaper i övriga program inom Office 356. God svenska i tal och skrift samt B-körkort ett krav.

Är det rätt plats för dig?
För att lyckas och trivas i rollen som Kalkylingenjör hos oss på Schaktab ser vi att du är en kontaktsökande och social person. Dessa egenskaper blir särskilt viktiga för att du ska kunna lära känna och bygga goda och långsiktiga relationer med våra kunder. För att sticka ut bland andra anbudsgivare krävs också en kreativ approach och förmågan att tänka ”utanför boxen”. Därtill har du även ett analytiskt tänkesätt och ett starkt driv som tar dig framåt.

Vill du bli en ambassadör för oss och bidra till att forma framtiden inom mark- och anläggningsentreprenader? Skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att välkomna dig till Schaktab!

Bra att veta

  • Placeringsort Jönköping
  • Tillsvidareanställning, heltid
  • Du rapporterar till vd
  • Visa ditt intresse redan idag men snarast, urval sker löpande
  • Vid frågor, hör av dig till Erica Lindau, 0761-63 02 12, erica@addpeople.nu