Utesäljare Mårdskog & Lindkvist

Logo

Jönköping

Därför är du viktig
Vill du vara en del av en dynamisk bransch som ständigt växer och utvecklas? Har du passion för försäljning, brinner för mat och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då är du precis den vi letar efter! Som utesäljare inom foodservicebranschen spelar du en avgörande roll i att säkerställa att våra produkter når ut till kunderna på bästa möjliga sätt.

Det här är Mårdskog & Lindkvist
Mårdskog & Lindkvist AB är en ledande regional fullsortimentsgrossist till den kommersiella Foodservice marknaden. Från våra anläggningar i Jönköping, Norrköping och Kalmar levererar vi till kunder i stora delar av södra Sverige. Vi omsätter cirka 700 miljoner kronor och sysselsätter drygt 150 anställda. Vi har ett stort engagemang i viljan att möta kundens behov och vad marknaden efterfrågar, samt i att bygga långsiktiga relationer. Att vara kunden nära till hands är viktig för oss.

Vår kultur
På Mårdskog & Lindkvist har vi alltid värnat om vår kultur, kännetecknad av en öppen och jordnära miljö där varje individ har en viktig roll att fylla. Vi är engagerade och drivs av att lösa kundens behov och utmaningar. Att ta ett eget ansvar är en förutsättning för att trivas hos oss, du driver din egen agenda med ditt team i ryggen.

Fokus i din roll
Som utesäljare på Mårdskog & Lindkvist ansvarar du för dina egna kunder och ser till att de får den service de behöver från utifrån de tjänster vi tillhandahåller som matgrossist. Arbetsuppgifterna består i att vårda och utveckla befintliga kunder samt arbeta för att finna nya samarbeten med nya kunder i ditt distrikt som är delar av Småland.

I rollen arbetar du självständigt med egna kundprocesser men har samtidigt stöttning av teamet. Du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor som brinner för kundservice och lever efter våra värdeord: "Alltid nära till hands". Vårt stora intresse för mat och dryck genomsyrar kulturen på företaget så vår förhoppning är att du delar detta.

Vi vill ständigt vara i framkant vad gäller produkt- och leverantörskunskap och en del i arbetet innebär att delta på matmässor, provsmakningar samt leverantörsbesök. Du har ett nära samarbete med innesäljarna för att kunna skapa en god relation till kunderna.

Om vi får önska
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och dokumenterad erfarenhet av försäljning mot B2B. Du har arbetat inom restaurangbranschen, har ett stort matintresse, eller erfarenhet av jobb inom livsmedelsbranschen.

För att lyckas i rollen tror vi att du har vana av att ge god service och bygga långsiktiga kundrelationer. Som person är du driven och tar mycket eget ansvar, samt trivs med att styra din egen vardag.

Är det rätt plats för dig?
För att bli en framgångsrik utesäljare inom foodservicebranschen krävs det en kombination av kommunikationsförmåga, entusiasm, relationsbyggande, flexibilitet och organisering. Att vara lyhörd för kundernas behov och önskemål, samt att vara anpassningsbar till en föränderlig bransch, är nyckelfaktorer för att skapa långsiktiga relationer och öka försäljningen. Genom att visa äkta intresse för kunderna och vara välorganiserad i sitt arbete så bidrar du till den positiva tillväxten inom företaget.

På Mårdskog & Lindkvist AB ser vi det som en tillgång med personal med olika bakgrunder, erfarenheter och kompetenser. Våra olikheter ser vi som en styrka som bidrar till vår utveckling och skapar ett bättre arbetsklimat.

Bra att veta

  • Tillsvidareanställning, heltid.
  • Placering Jönköping.
  • Rapporterar till marknads/försäljningschef.
  • Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande.
  • Vid frågor besvaras dessa av Ida Jergell, 0737-068080, och Anette Beckman, 0725-003023.