Mjukvarutestare

Logo

Jönköping

Därför är du viktig
Vill du vara med på en häftig utvecklingsresa i ett innovationsbolag med teknik i framkant? Gillar du att kunna påverka, driva och utveckla såväl dig själv som vår organisation, och se hur högt vi kan nå tillsammans? Då är detta ett guldläge för dig - nu vi söker en mjukvarutestare till vårt härliga kontor i centrala Jönköping!

Det här är Cind
Cind är ett ungt spännande bolag i Jönköping, som med hjälp av AI och avancerad bildbehandling erbjuder innovativa produkter till skogs- och logistikindustrin.

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet och optimera lastning av sina fordon, för att därigenom minska sin klimatpåverkan. Efter en lyckosam produktlansering som rönt stort intresse globalt fortsätter vi nu expansionen och behöver växa även på vår utvecklingsavdelning.

Vill du vara med oss på vår resa och utveckla Cind? Vi söker dig som vill vara med och bygga ett starkt internationellt teknikbolag. Läs mer på www.cindsolutions.com.

Vår kultur
Cind är en arbetsplats som präglas av kreativitet där det alltid är högt i tak. Vi lär oss av varandra och har riktigt kul ihop.

Fokus i din roll
Du kommer ingå i ett team bestående av fem kompetenta utvecklare. Här axlar du rollen som mjukvarutestare och tar självständigt ansvar för att driva testarbetet framåt, samt säkerställa hög kvalitet i vår mjukvaruutveckling. Du kommer att vara nyckelpersonen som planerar, genomför och utvärderar tester för nya funktioner och innovationer inom vårt agila team.

Rollen innebär även att skriva och implementera testmjukvara, samt att utföra omfattande tester både internt och på plats hos våra kunder, där du kan till exempel testa våra lösningar på massabruk eller inom logistiksektorn.

Om vi får önska har du:
Vi söker dig som har erfarenhet inom mjukvaruutveckling och har ett intresse för att arbeta i Linux-miljö.

Tidigare expertis från mjukvarutest, bildanalys och maskininlärning är ett stort plus men inget krav. Rätt person och inställning är viktigt för oss.

Är det rätt plats för dig?
Vi söker dig som trivs i en dynamisk miljö där förändring är en konstant. Du är en person som drivs av högt tempo och stimuleras av att vara med, där du aktivt bidrar till att forma bolagets framtid.

Din personlighet präglas av ödmjukhet och engagemang. Du är en naturlig lagspelare som har en förmåga att kommunicera effektivt både internt och externt. Du är känd för din positiva "kan-göra-attityd" och trivs med att arbeta tillsammans med ditt team för att nå gemensamma mål.

Bra att veta

  • Tillsvidareanställning, heltid
  • Placering i Jönköping
  • Resor ingår i tjänsten
  • Du rapporterar till CTO, Stefan Grufman
  • Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande
  • Eventuella frågor besvaras av Ida Jergell, ida@addpeople.nu